Spoštovani starši!

Pred nami je novo »vrtčevsko leto«. Vanj stopamo z optimizmom, pripravljeni, da se bomo skupaj spoprijeli z vsemi izzivi, ki nam jih bo prineslo na pot. Prepričani smo, da bomo s skupnim sodelovanjem, usklajenim delovanjem, spoštovanjem in upoštevanjem drug drugega in priporočil pristojnih, uspešno ustvarjali sprejemajoč in varen prostor, ki bo otrokom nudil optimalne možnosti za rast, razvoj in napredek.

Potrebno bo še naprej posvečati pozornost ukrepom za preprečevanje prenosa okužbe. V vrtec pripeljite le zdrave otroke, spremljevalec otroka naj bo samo ena odrasla oseba, uporabljajte masko, umivajte ali razkužite si roke.

Za  otroke, ki se ponovno vračajo v vrtec po počitnicah ali preboleli bolezni oziroma pred uvajanjem v vrtec, je potrebno na dan vrnitve oddati izpolnjen obrazec (PRILOGA – kliknite).

Naj bo novo »vrtčevsko« leto prepredeno z dobrimi mislimi in zavestjo, da tudi v času izzivov zmoremo na najboljši način poskrbeti za otroke in zase. Naj bo prijetno, razigrano in poučno. Naj nam prinese nove prijatelje, objeme ter sveža spoznanja. 

BODITE IGRIVI, ODPRTI, NASMEJANI IN OSTANITE ZDRAVI. 

Ravnatelj: Marjan Zadravec